Schenking voor Stichting Je Maintiendrai
Stichting Je Maintiendrai is blij verrast door de schenking van drie prachtige stukken gereedschap, geleverd door Johan Wolff, mede-eigenaar van de nieuwe Praxis in Wezep, en dankbaar in ontvangst genomen door zorgcoördinator Arianne Abbink. Door deze schenking kunnen de cliënten en vrijwilligers tijdens hun werkzaamheden op en rond de zorgboerderij weer gebruikmaken van goed en betrouwbaar gereedschap. Onder begeleiding van personeel en vrijwilligers zijn de cliënten er direct mee aan de slag gegaan. De stichting is Johan Wolff en zijn firma bijzonder dankbaar voor deze schenking.

Indien er NAH cliënten of ouderen zijn die willen deelnemen aan deze of andere activiteiten op het landgoed Morren bij Je Maintiendrai, u bent van harte welkom. Voor verdere info zie www.jemaintiendrai.net