SOS Oldebroek schenkt 750 euro aan Je Maintiendrai
Zaterdag 30 juni vonden de clubkampioenschappen plaats bij SOS Oldebroek. In de Talter lieten de leden van de turn- en dansgroepen hun beste werk zien. Na alle wedstrijden was het tijd om een cheque uit te reiken. In maart hield sportvereniging SOS Oldebroek het SOS Event. Dit was een avond waarbij kinderen een hindernisbaan aflegden en zich daarvoor lieten sponsoren. En er was een markt met diverse kramen. Ook tijdens dit SOS Event werd er een goed doel gekoppeld aan een deel van de opbrengst.

Dit jaar werd gekozen voor Zorglandgoed Je Maintiendrai uit Oosterwolde. Je Maintiendrai helpt mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Zorglandgoed Je Maintiendrai was die avond ook aanwezig en verkocht artikelen die door cliënten waren gemaakt.

Contactpersoon Jan van Werven heeft SOS Oldebroek al laten weten wat ze gaan doen met dit geld. De cliënten krijgen nu elke dag gratis fruit, hier was nog geen budget voor en met dit geld kunnen ze dit wel doen.