Autobedrijf Arno van Putten sponsort Je Maintiendrai

Stichting Je Maintiendrai is blij verrast met de gedeeltelijke sponsoring van een nieuwe auto door autobedrijf Arno van Putten. Door de groei van het aantal cliënten, waar we ontzettend dankbaar voor zijn, kwamen we in onze vorige auto ruimte tekort. In onze zoektocht naar een nieuwe, grotere auto kwamen we bij autobedrijf Arno van Putten uit.

Autobedrijf Arno van Putten had een prachtige auto te koop staan waarmee we in het vervolg zes cliënten tegelijkertijd kunnen vervoeren. Tevens was het Arno van Putten bereid een deel van het totaalbedrag te sponsoren. We willen autobedrijf Arno van Putten hierbij hartelijk bedanken.

Mede door zijn gift zijn we de komende jaren voorzien van een mooie, betrouwbare auto waarmee we de cliënten op comfortabele wijze kunnen vervoeren. Penningmeester Dick van Slochteren mocht de sleutels in ontvangst nemen.