Samen kerst vieren op Landgoed Morren
Op vrijdag 21 december organiseren boerderij Op ’t Schroat van ’s Heeren Loo ,Zorglandgoed Je Maintiendrai en Ad Fontus een kerstwandeling over Landgoed Morren in Oosterwolde. U bent van harte welkom om deze wandeling mee te beleven.

Kerstwandeling
Tussen 18.00 uur en 20.00 uur kunt u starten met de wandeling. Om de 10 minuten kunt u dan onder begeleiding van een verteller een prachtige route lopen. Onderweg komt u op verschillende plekken het kerstverhaal tegen; in de vorm van muziek, een verhaal of toneelstuk. De route start bij boerderij Op ’t Schroat (Oostendorperstaatweg 65, Oosterwolde). Vervolgens loopt u via het landgoed, langs het Landhuis, naar Je Maintiendrai. Bij het startpunt en eindpunt heeft u de mogelijkheid om een kop koffie en chocolademelk te drinken. Dhr. Folkert Kunst en een afvaardiging van muziekvereniging David uit Oosterwolde zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Iedereen die komt wordt uitgenodigd om een lampje of lampion mee te nemen.

Samenwerking
De kerstwandeling is een samenwerking tussen boerderij Op ’t Schroat van ’s Heeren Loo en Zorglandgoed Je Maintiendrai. Op ’t Schroat is een werk- en leerlocatie van ’s Heeren Loo. Hier leren en werken mensen met een (lichte) verstandelijke beperking op de boerderij in het onderhouden en verzorgen van de dieren, in het atelier en in de boerderijwinkel. Zorglandgoed Je Maintiendrai is een zorgboerderij voor mensen met niet-aangeboren-hersenletsel (NAH), psychische problematiek en ouderen die dagbesteding nodig hebben.

Het kerstverhaal zal worden uitgebeeld door de interkerkelijke jeugdgroep Ad Fontes uit Oldebroek.