Smit maakt het spier wit!

Stichting Je Maintiendrai is blij verrast door Schildersbedrijf Smit uit Oosterwolde.

Het plafond in de zorgboerderij op Landgoed Morren had na het isoleren een schilderbeurt nodig. Het egaliseren met knauf heeft Patrick van t Goor pro Deo gedaan. Henry Smit stuurde 2 ervaren schilders naar de boerderij om de klus te klaren. Dankzij deze opknapbeurt is het veel lichter in de boerderij aangezien er kleine raampjes zijn was dit zeer welkom. Met de voorbereiding vloer en meubilair afplakken en steiger bouwen ging de nodige tijd gepaard. Toch lukte het de mannen in 1 dag de klus te klaren. We zijn schildersbedrijf Smit zeer dankbaar voor deze gratis hulp.

Mocht u willen komen kijken dan bent u van harte welkom op het Morren na aanmelding want we zijn er niet elke dag.