Nieuw leven bij Je Maintiendrai

Dinsdag 9 februari 2021 is op Zorglandgoed Je Maintiendrai een kalfje geboren. Wij noemen haar Saartje, Saartje heeft haar mooie naam te danken aan de zoon van het beheerders echtpaar. Saartje is de dochter van onze koe Vika. Vika is een zwarte dexter koe die normaal gesproken met haar vriendin, een rode dexter koe genaamd Bessie, in ons weiland naast onze boerderij te vinden is. Of Bessie ook drachtig is weten wij nog niet zeker, dit hopen we snel te ondervinden. Ook hopen wij dat Saartje en haar moeder zo snel mogelijk naar buiten kunnen. Ze is met veel liefde ontvangen bij ons op de boerderij wordt momenteel liefdevol verzorgt en beschermd door haar moeder.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn wij overdag geopend, wel moeten wij jullie vragen om even te melden als jullie op kraamvisite willen komen. Ook willen wij u daarbij vragen buiten te blijven en niet te lang te blijven hangen.