Samen Kerst stroopt de mouwen op voor Je Maintiendrai

Zaterdag 14 december mocht stichting Je Maintiendrai zich verheugen op zestien vrijwilligers die namens de groep ‘Samen Kerst’ uit Wezep ons kwam helpen met allerhande werkzaamheden. Samen Kerst is een initiatief van verschillende jongeren en ouderen uit diverse kerken, die een verlangen hebben om als verschillende kerken een te zijn en om ons gezamenlijk in te zetten voor de gemeenschap. “We geloven dat alle christenen onderdeel zijn van het lichaam van Christus en dat we vanuit dit perspectief met elkaar Gods liefde mogen laten zien.” De vrijwilligers hebben o.a. de dakpannen op het atelier gelegd, ramen gewassen, het blad om de boerderij verwijderd en het mobiele verblijf voor de dieren afgetimmerd en hout gekloofd. Tussendoor werden de vrijwilligers voorzien van diverse versnaperingen om op krachten te blijven.

We zijn iedereen erg dankbaar voor hun inzet en willen hen via deze weg nogmaals hartelijk bedanken. Ook willen we stichting Present in het bijzonder bedanken. Zij hebben 100 vrijwilligers verdeeld en ingepland bij diverse goede doelen.

.